John John & the Uzis

John John & the Uzis...
Location:

Unknown

Der bliver ikke lagt fingre imellem, når akkorderne begraves dybt i hårdtslående rock: det er tid til at slippe hæmninger, ansvar og sløvsind!!

There are thrills and no frills when John John & The Uzis bury their chords in hard pounding rock: it's time to let go of your inhibitions, responsibility and apathy!!

"Med guitarriffs godt fremme i lydbilledet, en røvfuld tunge beats og en hyperenergisk vokal bliver tankerne ledet i retning af Led Zeppelin og Black Sabbath. John John & the Uzis er dog på ingen måde fanget i 70erne. Lydbilledet er en nutidig udgave af rocken som den var dengang.
For at komme John John & The Uzis lydbillede lidt nærmere er mere oplagte sammenligninger f.eks. Wolfmother og The Black Keys. Dog er John John & The Uzis lyd og udtryk helt deres egen og det beviser de for alvor til deres live-koncerter, som absolut er en oplevelse værd.
Som publikum bliver man lynhurtigt draget ind i deres univers og forsangeren Thomas Storgaard forstår virkelig at forføre og begejstre publikum. Det er rock med stort R. Den københavnske kvartet har eksisteret i et års tid, men har allerede spillet en lang række koncerter."